Een luxe schoonheidssalon

Gericht op mensen die kiezen voor de
bewezen kwaliteit van een topmerk
en vakmanschap.

Schoonheidssalon Ede

Schoonheidssalon Beaupardi
Schoonheidssalon Beaupardi is een luxe schoonheidssalon die zich bevindt bij Ede. Als u op zoek bent naar een topmerk en topkwaliteit vakmanschap, dan is deze schoonheidssalon bij Ede wat u zoekt. De behandelingen die hier worden gegeven zorgen er voor dat u kunt ontspannen en uw huid zal zich direct verbeteren. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van producten van Maria Galland en [comfort zone]  topmerken in de schoonheidsindustrie. Het doel van deze topmerken is de conditie van uw huid verbeteren en natuurlijk te behouden. Hierbij is perfectionisme van de schoonheidsspecialiste een belangrijk item dat voor zichtbaar resultaat gaat zorgen. Het aanbod aan gezichtsbehandelingen in de schoonheidssalon bij Ede is groot, dit wordt erg gewaardeerd door de klanten. Alle behandelingen worden in alle rust uitgevoerd en u gaat zich heerlijk ontspannen! Of dat u nu in Ede woont of rondom Ede ( Barneveld, Arnhem of Veenendaal), een schoonheidssalon is natuurlijk altijd welkom. Schoonheidssalon Beaupardi kan er voor zorgen dat uw huid weer gaat stralen! Er zijn namelijk een groot aantal gezichtsbehandelingen waar u uit kunt kiezen. Naast de basisbehandelingen kunt u ook aanvullende opties doorgeven en deze worden dan tijdens de behandeling uitgevoerd. Zo kunt u zich bijvoorbeeld laten epileren als u geniet van een basisgezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialiste verzorgt alle behandelingen zelf en maakt hierbij gebruik van twee topmerken, [comfort zone] en  Maria Galland. Vrouwen laten zich graag verwennen en de schoonheid is het kapitaal van de vrouw dus waarom niet kiezen voor deze schoonheidssalon? De schoonheidsspecialiste zorgt er voor dat u zich heerlijk gaat ontspannen, het is daarom heerlijk om richting Ede te komen en uw huid eens te laten verwennen in een verwarmde stoel.

Het topmerk Maria Galland
De producten die bij Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede worden gebruikt zijn van de topmerken Maria Galland en [comfort zone]. In deze productlijnen staat innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal, deze dienen samen in balans te zijn. Alle zintuigen worden gestimuleerd en verdienen de aandacht. Het is een genoegen voor lichaam en geest als deze producten op uw huid worden aangebracht. U weet als geen ander dat uw huid niet hetzelfde is als van uw buurvrouw. Daarom zijn er diverse producten van Maria Galland en [comfort zone] die bij een speciale huid aansluiten. Er wordt eerst gekeken naar uw type huid en dan wordt hier de productlijn op afgestemd. Één ding hebben alle vrouwen echter wel gemeen en dat is hun schoonheid. De schoonheid is het kapitaal van de vrouw en daar wordt in de schoonheidssalon bij Ede extra aandacht aan besteed.

Producten van Maria Galland en [comfort zone]
De productlijn Maria Galland wordt bij Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede gebruikt. Deze productlijnen is afgestemd op iedere huid. Er wordt eerst gekeken welk huidtype u heeft en dan worden hier de juiste producten bij genomen. Innerlijke en uiterlijke schoonheid zijn de kenmerken van deze productlijnen. De huid van iedereen is anders, daarom is het ook zo goed dat deze productlijnen zijn  gekozen, voor iedere huid is er namelijk een passend product. Uw huid komt helemaal tot rust als de producten van Maria Galland of [comfort zone] worden gebruikt, uw huid gaat weer stralen en voelt weer als nieuw. De frisheid die u na de behandeling voelt is overweldigend. De schoonheidsspecialiste verwent u graag en doet er alles aan om uw huid weer te laten stralen, dit lukt allemaal dankzij de kennis en kunde van de schoonheidsspecialist en de productlijnen van Maria Galland en [comfort zone].

De basis behandelingen
Als u de keuze heeft gemaakt om uzelf eens lekker te laten verwennen dan kunt u de keuze maken welke behandeling u graag zou willen. Bij Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede kunt u diverse behandelingen uit laten voeren. Als u nog geen 18 bent dan kunt u kiezen voor een jeugdbehandeling. Dit houdt in dat u een reiniging krijgt, een vapozone en een peeling, de onzuiverheden worden verwijderd en vervolgens krijgt u een masker en een verzorging voor uw huid. Bent u ouder dan 18? Dan kunt u kiezen voor een klassieke behandeling. Hierbij kunt u kiezen uit de basisbehandeling van 60 minuten of een basisbehandeling van 85 minuten. Ook kunt u basisbehandeling de luxe kiezen van maar liefst 100 minuten. U kunt ook een van de exclusieve gezichtsbehandelingen kiezen, deze zijn allen inclusief epileren.

De behandelingen door de schoonheidsspecialiste
Er kunnen diverse behandelingen uitgevoerd worden door onze schoonheidsspecialiste. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen klassieke gezichtsbehandelingen, de exclusieve gezichtsbehandelingen van Maria Galland en de wellness behandelingen van [comfort zone]. Bij de exclusieve gezichtsbehandelingen is het epileren inbegrepen, bij de klassieke gezichtsbehandelingen niet. Echter kunt u hierbij wel aangeven dat u ook geëpileerd wilt worden en dan wordt het meegenomen in het programma. Bij de klassieke gezichtsbehandelingen wordt er een onderscheid gemaakt tussen jeugd en volwassenen. Als u namelijk jonger dan negentien bent, kunt u een jeugdbehandeling nemen. Bent u negentien of ouder dan kunt u een basis behandeling nemen die aansluit bij uw wensen. Dit kan variëren van 60 minuten, tot 105 minuten. Bij sommige basisbehandelingen kunt u een extra optie kiezen bijvoorbeeld een behandeling inclusief een booster. Bij de exclusieve behandelingen is het ook mogelijk om extra opties te kiezen. Op de prijslijst kunt u het complete overzicht doornemen.

Extra behandelingen
De schoonheidsspecialiste zorgt er graag voor dat u trots kunt zijn op uw huid. Daarom zijn er extra behandelingen die u in deze schoonheidssalon kunt kiezen. U kunt hierbij denken aan epileren, het verven van de wimpers en/of de wenkbrauwen of aan een crème-oogmasker. Misschien heeft u interesse in een patch-oogmasker  of een rugmassage of handpakking, ook deze behandelingen zijn mogelijk. Merkt u dat u wat haartjes krijgt op uw kin of bovenlip? Dan kunt u deze ook meteen laten verwijderen door onze schoonheidsspecialiste. Tijdens de behandelingen wordt een topmerk gebruikt, Maria Gallanden [comfort zone]. Er wordt gekeken welke producten voor uw huid geschikt zijn en na de behandelingen gaat uw huid weer stralen en u voelt zich helemaal ontspannen.

Meer informatie over schoonheidsbehandelingen in de salon
Als u interesse heeft in een schoonheidsbehandeling, dan kunt u contact opnemen met de schoonheidsspecialiste dicht bij Ede. Er zijn verschillende mogelijkheden, u kunt het contactformulier invullen, hier kunt u dan de vragen in kwijt en deze worden door de schoonheidsspecialiste dan zo snel mogelijk beantwoord. Of u belt of appt naar de schoonheidssalon toe om een afspraak te maken. U kunt hier op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag terecht. Het voordeel is dat u bij de schoonheidssalon gratis kunt parkeren en u kunt hier ook pinnen. Heeft u een afspraak gemaakt, maar kunt u deze niet nakomen? Dan is het belangrijk dat u 24 uur van te voren de behandeling gaat annuleren of verplaatst. Lukt dit niet? Dan wordt de helft van de behandeling in rekening gebracht.

De mogelijkheden van exclusieve behandelingen
Bij de exclusieve behandelingen is epileren altijd inbegrepen. Dit is namelijk bij alle behandelingen inbegrepen. U heeft de keuze uit de Soin Super Lift Visage (150 minuten), de Soin Methode Masque Modelant (120 minuten), de Soin Cocon (110 minuten), de Soin Thalasso (110 minuten), de Lifting Absolu Jeunesse (120 minuten) en de Soin Masque Modelant Yeux (30 minuten). Bij alle behandelingen is het mogelijk een aanvulling te kiezen, dan duurt de behandeling ook langer. Er zijn ook extraatjes die u kunt kiezen voor tijdens een gezichtsbehandeling. Hierbij behoren epileren, wimpers verven, wenkbrauwen verven, wimpers en wenkbrauwen verven, oogmasker crème, patch-oogmasker , halspakking of handpakking. Ook kunt u de bovenlip of de kin laten harsen. U kunt uitkiezen welke behandelingen u graag bij de schoonheidssalon dicht bij Ede uit wilt laten voeren, zodat u zichzelf eens lekker kunt laten verwennen.

Uzelf of een ander laten verwennen?
Bij Schoonheidssalon Beaupardi kunt u uzelf laten verwennen, maar u kunt ook een vriendin eens laten verwennen. Als dit is wat u graag wilt dan kunt u een cadeaubon aanvragen. Het is mogelijk om een gezichtsbehandeling naar keuze op de cadeaubon te plaatsen. Er kan ook worden gekozen voor vast bedrag. Het bedrag kunt u zelf bepalen. Deze cadeaubon wordt leuk voor u ingepakt en kunt u dan zelf af komen halen.

Bent u benieuwd wat Schoonheidssalon Beaupardi bij Ede met uw huid kan doen? Gun uzelf dan een heerlijke gezichtsbehandeling. U kunt iedere maandag, woensdag en vrijdag terecht bij Ede tussen 9.30 uur   woensdag en vrijdag tot 21.30 uur en op maandag tot 13.30 uur. U dient wel een afspraak te maken voor een behandeling. Parkeren is hier altijd mogelijk, er zijn namelijk voldoende gratis parkeerplaatsen.

Deze website gebruikt analytische cookies om de bezoekersstatistieken bij te houden.